== Bibliografiske oplysninger for Spademanns guide til at tilberede menneskekød ==
* Sidenavn: Spademanns guide til at tilberede menneskekød
* Forfatter: Spademanns Leksikon bidragydere
* Udgiver: Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed.
* Dato for seneste revision: 9 oktober 2010 14:48 UTC
* Datoen hentet: 19 juni 2024 14:20 UTC
* Permanent URL: https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186
* Side versions-ID: 376186
== Typografier til citat af Spademanns guide til at tilberede menneskekød ==
=== APA typografi ===
Spademanns guide til at tilberede menneskekød. (2010, oktober 9). Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed. Hentet 14:20, juni 19, 2024 fra https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186.
=== MLA typografi ===
"Spademanns guide til at tilberede menneskekød." Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed. 9 okt. 2010, 14:48 UTC. 19 jun. 2024, 14:20 < https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186>.
=== MHRA typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere, 'Spademanns guide til at tilberede menneskekød', Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed, 9 oktober 2010, 14:48 UTC, < https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186> [hentet 19 juni 2024]
=== Chicago typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere, "Spademanns guide til at tilberede menneskekød," Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed, https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186 (hentet juni 19, 2024).
=== CBE/CSE typografi ===
Spademanns Leksikon bidragydere. Spademanns guide til at tilberede menneskekød [Internet]. Spademanns Leksikon, Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed; 2010 okt. 9, 14:48 UTC [citeret 2024 jun. 19]. Tilgængelig fra:
https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186.
=== Bluebook typografi ===
Spademanns guide til at tilberede menneskekød, https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186 (senest besøgt juni 19, 2024).
=== BibTeX indlæg ===
@misc{ wiki:xxx,
author = "Spademanns Leksikon",
title = "Spademanns guide til at tilberede menneskekød --- Spademanns Leksikon{,} Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed",
year = "2010",
url = "https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186",
note = "[Online; hentet 19-juni-2024]"
}
Når du bruger LaTeX pakkens URL-adressen (\usepackage{url}
et sted i præamblen) som har tendens til at give meget mere pænt formaterede webadresser, kan følgende være at foretrække:
@misc{ wiki:xxx,
author = "Spademanns Leksikon",
title = "Spademanns guide til at tilberede menneskekød --- Spademanns Leksikon{,} Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed",
year = "2010",
url = "\url{https://www.spademanns.dk/index.php?title=Spademanns_guide_til_at_tilberede_menneskek%C3%B8d&oldid=376186}",
note = "[Online; hentet 19-juni-2024]"
}