Versionen fra 18. feb. 2010, 19:38
Min strategi med at efterlade nogle tomme pletter på landkortet lykkedes nok en gang. Der er ingen som skal komme at sige nu at Spademanns ikke leverer ægte grundforskning - i egnsretter.
Jeps, vi ved skam hvor pizzaen ligger begravet! Så må vi så se om vi kan få nogen til at forske videre i udbredelsen og kombinationen af de forskellige indgredienser! ;-)
Hvis der er en pointe er at det er det samme de putter i...undtagen i Grindsted....ris i pizzaen - det s'gu da perverst...
Nu bor de også et af de mest forurenede områder vi har her i landet - ikke underligt at de blir lidt specielle! ;)
Ja jeg så godt at Struer havde fået tilsat æg i mellemtiden. Der røg det folkloristiske indslag. Men hvad...god gammel old-school Spademanns Leksikon med aldeles ubrugelig viden pænt systematiseret. I øvrigt er der ingen steder i København hvor man kan få en Nørrebro, en Pisserenden eller bare en Fasanvej. Det bedste man kan byde op med er en Copenhagen eller en Amager Special.
Pisserenden Special var da ellers oplagt til en ananas-pizza med godt med bernaicesauce og gul peber! :-D. Og "en Nørrebro med ekstra brosten og en enkelt molo" klinger da ellers ganske godt! :) -De aner ikke hvad de går glip af, de pizzafolk!
Nææh, men i det øjeblik du selv nævner pizza med bynavn antyder du jo også at vi har fat i et provinsfænomen og så er det da klart at man herefterdags bare kan gå ind på sit lokale pizzaria og forlange en "Søllested" lige så selvfølgeligt som man forlanger en "Mahattan" hos bartenderen takket være dette opslagsværk. Jeg kan lige se Achmed fise ud og konsultere Spademanns for at imødegå den besværlige kunde som ikke kan holde sig til menukortet.
Ja eller en Rungsted Strand med et par baner.
Eller også er København til trods for sin erklærede status af storby bare ikke stor nok til at kunne understøtte flere forskellige egnspizzaer? -Det kunne de godt lige tænke lidt over i "Wonderful Copenhagen"!
-Men ja, jeg kan lige se Akmed så og banke hovedet ned i disken fordi en kunde har bestilt en "Grindsted" :). - Jeg lagde forresten mærke til at flere af pizzariaerne også fører egnspizzaer for andre byer end deres egen! Skyldes det mon immigration, og er det i så fald pizzariaejeren eller kunderne der er flyttet? - Det er klart et studie med potentiale (for mæthed og kronisk overvægt! ;-))
I Frederikssund kan man få en Farum, en Kulhus og en Copenhagen, men ikke en Frederikssund?
Bare rolig. Jeg skal lige have fremskaffet menukortet for autenciteten skyld. Jeg mener at min private pusher i rundkørslen har en Frederikssund med tomat, ost, oksekød, gorgonzola, champignon. Farum og Kulhus er fra Juventus Pizza. Hvad med dig Kurtadam? Hvad har porten til Vestsjælland at byde på? (Udover dem jeg har skrevet)
Jeg tjekkede lige: En "Vejle" i Billund er ikke det samme som en "Vejle" i Vejle. - Tror sgu de prøver at snyde os! ;). -Og så virker det lidt til at kun ét pizzaria i byen har en pizza med bynavnet! Men du har ret i det med ost og tomat. - Bjerringbro's er endnu ikke lagt fast - bortset fra ost og tomat! :-)
Så må vi da gå ud fra at det er dem i Vejle, der ved hvad der skal på en Vejle. Hvis man man spurgte dem hvad der skulle på en Billund ville de svare tomat, ost, legoklodser og det skal der slet ikke...I øvrigt kunne jeg godt lide at vide hvad der skulle på en Kirke Såby og en Rødvig
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.